Σιμουλτανέ στην έδρα του “ΙΠΠΟΤΗ”

To Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 10:00 στον  υπαίθριο χώρο του «ΙΠΠΟΤΗ» επί της Πίνδου 1 στη Ρόδο (Τέμενος Αλί Χιλμή Πασά), ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ», διοργάνωσε  φιλικό αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ).

Την μεγάλη τιμή να δώσει τον αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) μας έκανε παίζοντας ο υφυπουργός αθλητισμού και νεολαίας της Γεωργίας κ. Azmaiparashvili Zurab (GM 2637), με 16 σκακιστές και σκακίστριες.

Ανάμεσα στους αντιπάλους ήταν και επιφανείς πολίτες της Ρόδου, που στιρίζουν τον όμιλο και τις δράσεις τους. Ο Μιχάλης Δρακιού από την περιφέρεια, ο Θανάσης Μπαράκας από τον Δήμο Ρόδου, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Φραντζή, και ο Λέκτορας κ. Κατσαδώρος, ο Διεεθυντής του 17ου Δημοτικού Σχολείου κ. Βιτζιλαίος, ο Αντιπρόεδρος του «ΙΠΠΟΤΗ» κ. Διαμάντης αλλά και παιδιά του step 4 και 5 του ομίλου. Για την ιστορία την ισοπαλία πήρε ο κ. Διαμάντης, ενώ τελευταίος παίκτης έμεινε ο κ. Θανάσης Μπαράκας, οπότε και πήρε τιμητική ισοπαλία.

Σε μικρότερη κλίμακα ο FM Θεόδωρος Τσορμπατζόγλου, αντιμετώπισε μικρότερα παιδιά εντός του ομίλου, παρουσία γονέων και του Προέδρου κ. Μιχελάκη.

Σκοπός του σιμουλτανέ η ανάδειξη του αθλήματος και της έδρας του ομίλου  επί της Πίνδου 1, αλλά και την προβολή της Ρόδου μας, σε το όλο  σκακιστικό κόσμο, πράγμα που από την παρακάτω ανάρτηση  όπως φαίνετε έχει επιτευχθεί (http://www.chessdom.com/chess-on-rhodes/).

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.