5ο τουρνουά του 1ου γκραν πρι Ρόδου 2013- Ιούνιος 2013

Ολοκληρώθηκε σήμερα το 5ο και τελευταίο τουρνουά στο πλαίσιο του 1ου Γκραν Πρι Σκάκι Ρόδου 2013,  για τους μαθητές του σκακιστικού ομίλου Ρόδου Ιππότη.

55 μαθητές  χωρίστηκαν σε 3 επίπεδα και έπαιξαν 5  παρτίδες ο καθένας με χρόνο 15 λεπτά/παίκτη.

Οι αγώνες δόθηκαν σε διάρκεια 3 εβδομάδων. Οι δύο πρώτοι γύροι παίχθηκαν το Σάββατο 1/Ιουνίου, οι επόμενοι δύο το Σάββατο 8/Ιουνίου και ο τελευταίος γύρος παίχθηκε  στις 15/Ιουνίου.

Με το πέρας του τελευταίου γύρου ξεκίνησαν οι απονομές.

Πρώτη έγινε η απονομή για το τουρνουά μπλιτζ ενηλίκων, 9 γύρων – 5’/παίκτη. Στο τουρνουά αυτό αίσθηση προκάλεσε ότι στην πρώτη τριάδα πλασαρίστηκαν παιδιά. Αυτό φανερώνει τη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα εκμάθησης σκακιού.

Συγκεκριμένα, στο εαρινό τουρνουά μπλιτζ 2013 του Ιππότη, η πρώτη τριάδα ήταν:

  1. Αλεβίζος Θανάσης (Β Γυμνασίου)
  2. Λάμψας Γεώργιος (ενήλικος)
  3. Ρούσος Σταμάτης (Δ δημοτικού)

Στους πρώτους απονεμείθηκαν μετάλλια και ως έπαθλο επιταγή αξίας 12 ευρώ στον καθένα για να προμηθευτεί προϊόντα  της αρεσκείας του από το βιβλιοπωλείο ΔΕΝΤΡΟ.  Εδώ να αναφέρουμε πως το βιβλιοπωλείο ανταπέδωσε την επιλογή μας, δωρίζοντας στον όμιλο τρία βιβλία δωρεάν για να μοιραστούν σε μικρότερα παιδιά.

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων για την επίδοση των μαθητών στο 5ο και τελευταίο γκραν πρι.  Τα ονόματα των πρώτων ανά επίπεδο είναι:

STEP 1

ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΝΤΑΝΙΕΛ (5 πόντοι) – χρυσό μετάλλιο

ΣΥΜΙΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  4 πόντοι – αργυρό μετάλλιο

ΔΙΑΚΙΔΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ  4 – χάλκινο μετάλλιο

ΡΑΜΜΟΣ ΗΛΙΑΣ χάλκινο μετάλλιο

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΓΑΠΗ  4 (1ο κορίτσι)

 

STEP 2

ΝΑΝΕΒ ΝΙΚΟΛΑΣ  5

ΚΑΤΣΑΔΩΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  4

ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  4

ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ   (1ο κορίτσι )

 

Step 4

ΡΟΥΣΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 3

ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ 2

ΖΑΧΑΡΙΑ 1

 

Οι απονομές ολοκληρώθηκαν με τη βράβευση των μαθητών για τη συνολική αθροιστική επίδοσή τους και στα 5 γκρανπρι. Οι πρώτοι ανά επίπεδο είναι:

STEP 1

ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΝΤΑΝΙΕΛ 20

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 19,5

ΓΕΜΕΝΕΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ  16, 5

ΔΙΑΚΙΔΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ  16,5

1ο κορίτσι: ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΓΑΠΗ 13,5

 

Step 2

ΝΑΝΕΒ ΝΙΚΟΛΑΣ 21

ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 17

ΤΣΙΓΑΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 16

ΦΤΑΚΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 15

1ο κορίτσι ΠΕΤΡΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ 10

 

STEP 4

ΡΟΥΣΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ  15

ΧΑΡΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  14

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 11

ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ οι πρώτοι κάθε κατηγορίας πήραν μετάλλιο και κύπελλο.

Οι τυχεροί πρώτοι κάθε κατηγορίας πήραν και ένα δωράκι για το ποδήλατό τους, μια χορηγία του κ. Κωσταρίδη. Κράνος ποδηλάτου, φωτάκια ποδηλάτου και για αυτό τον ευχαριστούμε.

Σε όλα τα παιδιά χορηγήθηκε προσφορά από τον κινηματογράφο Παλλάς και τους μοιράστηκαν κουπόνια εισιτηρίων 1+1 δώρο, δηλαδή στα δύο άτομα που θα πάνε σινεμά να πληρώσει ο ένας, μια προσφορά που θα ισχύει και για την αναμενόμενη ταινία του Superman που πολλά παιδιά την περιμένουν. Επίσης, από τον κινηματογράφο μας χορηγήθηκαν τρία δωρεάν εισιτήρια τα οποία θα δώσει ο προπονητής του ομίλου κ. Μαυρέας στους πιο επιμελείς μαθητές του που σημείωσαν καλή επίδοση στις προπονήσεις.

Οι δραστηριότητες στον όμιλο θα συνεχιστούν και μέσα στο καλοκαίρι, με σημαντικότερη τη πραγματοποίηση των δύο camp που θα τρέξει ο όμιλος μέσα στον Ιούλιο.

Πολιτιστική και κοινωνική δράση χαρακτηρίζεται, επίσης, η θεατρική παράσταση που θα γίνει την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 8:30μμ, στο κτίριο του ομίλου στην Πίνδου 1, με εισιτήριο μόλις 3 ευρώ, τα έσοδα της οποίας θα διαθετούν εξολοκλήρου για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Αγ. Αντρέα». Σας προσκαλούμε όλους να δείτε την παράσταση και να συμβάλλεται στο κοινωνικό αυτό γεγονός.

Περισσότερα, για όλα, θα βρει κανείς στο site του ομίλου www.ippotis.com

 

Παλαιότερο post:

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 5μμ ολοκληρώνεται το τελευταίο τουρνουά γρήγορου σκακιού στο πλαίσιο του 1ου Γκραν Πρί Ρόδου 2013 των παιδικών τμημάτων του Ιππότη.

Με βάση τη συνολική βαθμολογία του κάθε παιδιού και στα 5 γκραν πρί θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης καθώς και το 1ο κορίτσι.

Με την ολοκλήρωση του 5ου και τελευταίου γύρου θα ξεκινήσουν οι απονομές.

Θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές με μετάλλια για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους όλη τη σκακιστική χρονιά 2012-13.

Οι πρώτοι θα πάρουν κύπελλα και δώρα.

Τα δώρα είναι εισιτήρια σινεμά από τους κινηματογράφους Παλλάς και Μετροπόλ

και κράνη ποδηλάτου που χορήγησε η ΑΒΕΤΕ Κ.Κωσταρίδης

τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις χορηγίες τους.

 

 

Προκήρυξη:

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 και ώρα 5μμ ξεκινά το 5ο και τελευταίο Τουρνουά γρήγορου σκακιού στο πλαίσιο του 1ου Γκραν Πρί Ρόδου 2013 των παιδικών τμημάτων του Ιππότη.

Το τουρνουά αυτό που είναι συνέχεια των τεσσάρων προηγούμενων και αποτελείται από 5 γύρους με 15λεπτά/παίκτη/παρτίδα. Κάθε Σάββατο γίνονται ένας ή δύο αγώνες. Ο τελευταίος γύρος  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου.  Με βάση τη συνολική βαθμολογία του κάθε παιδιού και στα 5 γκραν πρί θα αναδειχθούν οι 3 πρώτοι της γενικής κατάταξης καθώς και το 1ο κορίτσι.

Ακολουθούν οι απονομές. Θα βραβευτούν όλοι οι μαθητές με μετάλλια για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους όλη τη σκακιστική χρονιά 2012-13. Οι πρώτοι θα πάρουν δώρο εισιτήρια σινεμά από τους κινηματογράφους Παλλάς και Μετροπόλ και κράνη ποδηλάτου που χορήγησε η ΑΒΕΤΕ Κ.Κωσταρίδης.