ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ LET’S DO IT AEGEAN 2013

078Ο σκακιστικός όμιλος Ρόδου «Ιππότης» συμμετείχε σήμερα Κυριακή 14/4/2013 στη μεγάλη δραστηριότητα του νησιού μας Aegean Let’s do it 2013.

Τα μέλη, οι μικροί σκακιστές, γονείς και φίλοι του «ΙΠΠΟΤΗ» με κέφι, όρεξη και ευχαρίστηση καθάρισαν κομμάτι της ακτής των Κρητικών .

Με τον ίδιο ζήλο επιδόθηκαν και στο «καθάρισμα» των εδεσμάτων που είχαν φέρει οι μαμάδες  στο μπουφέ που ακολούθησε. Φυσικά φροντίσαν να μην αφήσουν πίσω τους νέα σκουπίδια.

Στόχος του ομίλου με τη συμμετοχή του σε τέτοιες δράσεις είναι να περάσει θετικά μηνύματα και παραστάσεις, κυρίως στα παιδιά, για την ανιδιοτελή προσφορά, το ομαδικό πνεύμα, την οικολογική συνείδηση και τη χαρά της συμμετοχής σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Στο τέλος στήθηκαν τραπέζια όπου οι μικροί σκακιστές με θέα το Αιγαίο και την καθαρή παραλία που οι ίδοι αναβάθμισαν και ανέδειξαν, δοκίμασαν να πολεμήσουν διοικώντας στρατεύματα από άσπρα ή μαύρα κομμάτια.

«Ευχόμαστε τέτοιες προσπάθειες να συνεχιστούν ώστε οι συμπολίτες μας να αφυπνιστούν και οι παραλίες μας να μείνουν καθαρές για όλο το καλοκαίρι» ήταν η δήλωση του Προέδρου κ. Μιχελάκη αλλά και σύσσωμου του ΔΣ, αναφορικά με αυτή την προσπάθεια.

zp8497586rq
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.