4ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού Τμημάτων Υποδομής Σ.Ο.Ρ. ΙΠΠΟΤΗΣ

33 μέρες πριν από την έναρξη της μεγαλύτερης σκακιστική διοργάνωσης που έχει φιλοξενήσει το νησί μας , το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι,  ξεκίνησε το 4ο Σκακιστικό  τουρνουά ανάπτυξης του ομίλου. Το 4ο στη σειρά του 9ου Grand Prix 2022-23 ξεκίνησε το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 στην έδρα του “Ιππότη” επί της Πίνδου 1, όπου διεξήχθησαν οι 3 πρώτοι γύροι, με 60 συμμετοχές από μικρούς αθλητές και αθλήτριες των αναπτυξιακών επιπέδων step 1, 2 και 3 του ομίλου.

Τα παιδιά αγωνίστηκαν με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη και πήραν μια γεύση από  αγωνιστικό σκάκι τύπου Rapid με χρόνο σκέψης 10 λεπτά και πρόσθετο χρόνο 5 δεύτερα για κάθε κίνηση. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι παρτίδες αργούσαν να τελειώσουν, δείγμα της αγωνιστικότητας και του επιπέδου των μικρών σκακιστών μας.

Ο 4ος και 5ος γύρος θα διεξαχθούν το επόμενο Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 17.00 όπου θα αναδειχθούν οι νικητές και θα βραβευτούν όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν. Την ίδια ημέρα θα γίνουν και οι βραβεύσεις για το 3ο τουρνουά Rapid που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου στην έδρα του Ομίλου.

Η Δουλαπτσή Νάντια ήταν η τυχερή τη κλήρωσης για την πρώτη φανέλα του ομίλου με το νέο Λογότυπο . Πάντα τυχερή της ευχόμαστε με υγεία και αγάπη.

Το ΔΣ του ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη, τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια και τους διαιτητές που αφιλοκερδώς προσέφεραν για άλλη μια φορά τη βοήθειά τους.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.