Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2019

Ολοκληρώθηκαν οι Ατομικοί σχολικοί αγώνες σκάκι της Ρόδου, με συμμετοχές από όλα τα Νήπια, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Δωδεκανήσου μας που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Πανεπιστημίου ¨ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ» στη Ρόδο, το Σαββατοκύριακο 02 και 03 Φεβ 2019 .


Οι 130 μαθητές που πήραν μέρος, μεταξύ των οποίων και παιδιά που ταξίδεψαν απότην Κω, την Κάρπαθο, την Λέρο αλλά και από όλη τη Ρόδο, αγωνίστηκαν κατά σχολική τάξη προκειμένου να αναδειχτούν οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου στην κάθε
κατηγορία.


Ο σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και το ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν γονείς και παιδιά, τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθ. Κ. Ιωάννη Σεϊμένη, για την συνδιοργάνωση αυτής της γιορτής του σκακιού, στον υπέροχο χώρο του Πανεπιστημίου, τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς που τόσο στηρίζουν τον όμιλο.


Προσκλήθηκαν όλοι οι Πολιτικοί φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ανεξαρτήτου πολιτικού χώρου.
Με την παρουσία τους τίμησαν τον όμιλο και επέδωσαν τεξείραν το έργο του ομίλου και την αξία του σκακιού στην εκπαιδευτική διαδικασία οι:
καθ. Ιωάννης Σεϊμένης Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών
καθ. Αικατερίνη Φραντζή Πρόεδρος Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών
κ. Χρήστος Μπάρδος Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Συγκοινωνιών της Περιφέρειας
κ. Νίκος Νικόλής Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας
κ. Αντώνης Καμπουράκης Υποψήφιος Δήμαρχος, ο οποίος προσφέρθηκε σε μια ευγενική κίνηση που τιμά τον όμιλο, να καλύψει τα έξοδα των παιδιών που προκρίθηκαν (πρώτοι από κάθε κατηγορία αγόρια – κορίτσια) για την συμμετοχή τους
στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος στην Αθήνα για το 2019.
Πρόεδρος ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής
τ. βουλευτής και υποψήφια κα Μίκα Ιατρίδη
τ. βουλευτής και υποψήφιος κ. Γιάννης Παπάς
δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής κ. Στέφανος Δράκος


Επίσης ευχαρίστησε τους φίλους δημοσιογράφους που από κοντά προβάλουν συνεχώς το σκάκι και την προσπάθεια του ομίλου.
Τέλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ομίλου που για μία ακόμα φορά αφιλοκερδώς προσέφεραν στον όμιλο την βοήθειά τους επιστέγασμα της οποίας ήταν η άριστη αυτή διοργάνωση, για ενδέκατη συνεχόμενη φορά.

Τα τελικά αποτελέσματα κατά τάξη έχουν.

nip

a

 

 

b

g

d

e

st

ag

bg

gg

lyk

Οι πρώτο στη Γενική και τα πρώτα κορίτσια ι κερδίζουν προκρίσεις για την τελική φάση κατά κατηγορία.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.