6ο Σκακιστικό Summer Camp 2017

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Ρόδου “Ιππότης” σας προσκαλεί στο 6ο κατά σειρά σκακιστικό summer camp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 29 Ιουλίου 2017 στην έδρα του “Ιππότη” επί της Πίνδου 1, στην Ρόδο.

Το summer camp περιλαμβάνει στην αρχή του προγράμματος της κάθε ημέρας μάθημα χωρισμένο σε τρία επίπεδα: αρχάριο, ενδιάμεσο και προχωρημένο. Ως εκ τούτου, το κάθε επίπεδο διδάσκεται από διαφορετικό προπονητή. Στην συνέχεια ακολουθεί διάλειμμα με κολατσιό, το οποίο με την σειρά του ακολουθείται από διαδραστικά παιχνίδια στα οποία ενσωματώνεται και το σκάκι με δημιουργικό τρόπο, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού και την εκγύμναση της δημιουργικής σκέψης στο σκάκι.
Όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου επιπέδου, χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με τον συνολικό αριθμό και διαγωνίζονται κατά αυτόν τον τρόπο σε κάθε παιχνίδι και λαμβάνουν αντίστοιχους πόντους. Η απόδοση πόντων δεν αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα του κάθε παιχνιδιού αλλά επίσης βαθμολογείται: η προσοχή στις οδηγίες του εκπαιδευτή αλλά και στον αρχηγό της ομάδας καθώς και η προσπάθεια (ειδικά των πιο μικρών μελών της κάθε ομάδας).
Το θερινό camp πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή 18.00-21.00 από τις 17 Ιουλίου έως και τις 28 Ιουλίου. Τέλος, το Σάββατο 29 Ιουλίου θα γίνει αποχαιρετηστήρια γιορτή με περισσότερα παιχνίδια και εκπλήξεις!

Πληροφορίες/ δηλώσεις συμμετοχής:

σταθερό: 22410 35502 (καθημερινά 17.00-20.00)

κινητό: 6948141961

email: cc.ippotis@gmail.com

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.