Καλώς όρισες Άγγελε

Ο Σκακιστικός όμιλος Ρόδου «Ιππότης» ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Άγγελο Σανδαλάκη.

Ο νέος προπονητής του συλλόγου μας είναι 27 ετών, κατέχει τον τίτλο Fide Trainer της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας και έχει ήδη 10ετή προπονητική εμπειρία, προπονώντας αθλητές σε ατομικό, σχολικό και συλλογικό επίπεδο.

Πολλοί από τους αθλητές του διακρίθηκαν και ξεχώρισαν με την απόδοσή τους τόσο σε ατομικούς όσο και σε πανελλήνιους αγώνες. Κατάφεραν μάλιστα κάποια παιδιά να φτάσουν το elo τους σε πολύ υψηλό -για την ηλικία τους- επίπεδο (elo 2100).

Ο σκακιστής Άγγελος Σανδαλάκης  είναι από τους καλύτερους έλληνες σκακιστές, το elo του είναι 2403 (16ο στην Ελλάδα) κι έχει πολλές διακρίσεις και 5 πρώτες θέσεις σε πανελλήνια ατομικά νεανικά, νέων ανδρών και φοιτητικά πρωταθλήματα.

Έχει παίξει με μεταγραφή σε αρκετούς ελληνικούς συλλόγους κι έχει επίσης διακριθεί στο Γαλλικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα παίζοντας με την ομάδα της Deauville για τρία χρόνια, κατακτώντας την πρώτη διασυλλογική θέση στην κατηγορία Ν1. Έχει παίξει με την Εθνική ομάδα νέων στην Ολυμπιάδα της Τουρκίας το 2003 έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίδοση από τους Έλληνες αθλητές, ενώ ήταν μέλος της προεθνικής ομάδας ανδρών τις χρονιές 2007, 2008 και 2009.

Από το Σεπτέμβριο θα ανήκει και στην αγωνιστική ομάδα του ΙΠΠΟΤΗ και θα μπορεί να αγωνιστεί ως αθλητής του συλλόγου μας, σε οποιαδήποτε ομαδική σκακιστική δραστηριότητα.

Καλώς όρισες Άγγελε. Καλή διαμονή στη Ρόδο, καλή προπονητική δουλειά, και πολλές πολλές επιτυχίες.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.