Σεμινάριο Προπονητών FIDE

O Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» συνεχίζοντας την προσπάθεια για την εξάπλωση του σκακιού στο νησί,  ανακοινώνει τη διοργάνωση σεμιναρίου προπονητών της FIDE (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού) το οποίο θα γίνει σε 3 πεντάωρες διαλέξεις, το τριήμερο 12-14 Ιουνίου στη Ρόδο. Τέτοιου είδους σεμινάρια γίνονται πολύ λίγα κάθε χρόνο και σχεδόν πάντα στην Αθήνα ή άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, γι αυτό αναμένεται το συγκεκριμένο προπονητικό σεμινάριο να προσελκύσει ενδιαφερόμενους όχι μόνο από τη Ρόδο, αλλά και από τα κοντινά νησιά.

Θα γίνει προσπάθεια λοιπόν από τον «Ιππότη» όσοι έρθουν να το παρακολουθήσουν, να απολαύσουν τη διαμονή τους σε ευχάριστο και οικονομικό ξενοδοχειακό χώρο.

Η εκμάθηση του σκακιού στα σχολεία ως  δημιουργική/ παιδαγωγική δραστηριότητα έχει ήδη εγκριθεί και ενταχθεί στα πλαίσια της ευέλικτης ζώνης, σύμφωνα με την ΚΠ 63859/Γ1/25-4-2014 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ στην Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξη, καθώς και στα πλαίσια του ολοημέρου στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία και  πραγματοποιείται από τους ήδη διορισμένους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες και γνωρίζουν σκάκι ή είναι μέλη της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας ή τοπικών συλλόγων.

Την τελευταία ημέρα και μετά το τέλος του σεμιναρίου  θα γίνουν γραπτές εξετάσεις για να απονεμηθούν στους επιτυχόντες (μετά από αίτησή τους) οι αντίστοιχοι τίτλοι της FIDE για τους προπονητές (Developmental Instructor, National Instructor, FIDE Instructor και FIDE Trainer). Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 40 άτομα. Παράβολο συμμετοχής στο σεμινάριο 100 ευρώ. Εισηγητής ο GM και Fide Senior Trainer Στράτος Γρίβας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη διαμονή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ. 22410 35502 καθημερινά 16:00 ως 20:00.

Παρακαλώ όπως βρείτε συνημμένο το prospectus καθώς και το έντυπο συμμετοχής, το οποίο πρέπει να σταλεί στο email: cc.ippotis@gmail.com.

FTS-RHO_2015-ID_Card

FTS-RHO 2015-Prospectus

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.