Ολοκλήρωση Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 26 Απριλίου οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Σκάκι στην Ρόδο. Πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι το πρωί από τις ομάδες οι οποίες διαγωνίζονταν για το Κύπελλο Αιγαίου και ένα τελευταίο το απόγευμα στις 18.00 για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων και το Ομαδικό.

Mετά την λήξη των αγώνων το βράδυ του Σαββάτου 26 Απρ 2014 ακολούθησε η τελετή λήξης με τις απονομές, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ι. Μαχαιρίδης όπου έκανε τις απονομές του ομαδικού πρωταθλήματος παίδων- κοεασίδων,  με την πρωταθλήτρια ομάδα Αιγαίου αυτή του Σκακιστικού Ομίλου  Ρόδου “Ιππότης”. Συνέχισε  ο  εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου κ. Μιχάλης Δρακιού, με τις απονομές του ομαδικού πρωταθλήματος Αιγαίου και την πρωταθλήτρια ομάδα Αιγαίου από την Ικαρία αλλά και στους δευτεραθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”. Στην εκδήλωση επίσης για τις απονομές παρέστησαν τιμώντας με την παρουσία τους οι κ.κ  Μπάρακας Θανάσης, παραολυμπιονίκης και μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”, Δράκος Στέφανος, Φραντζή Αικατερίνη, αναπληρώτρια καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αιγαίου, Κατσαδώρος Γεώργιος, επίκουρος καθηγητής πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και τα μέλη του “Ιππότης” Καράβας Σταμάτης, Ρούσος Ιωάννης, Καραμποϊκης Σπύρος και Μιχελάκης Ευάγγελος, όπως και οι αρχηγοί των ομάδων από το Αιγαίο  κ.κ Παναγιώτης Φρεντζάς από την Σαντορίνη, Παναγιώτης Κουλιανός, Γιώργος Κάππας από την Κάλυμνο, ο Βασίλης Σαράντος από την ομάδα της Ικαρίας, Μιχάλης Κεραμιώτης από την Σύρο, Πέτρος Καρναχορίτης από τη Λέρο, αλλά και πλήθος κόσμου. Ο σκακιστικός όμιλος  δια του προέδρου του, απένειμε αναμνηστική πλακέτα με το σήμα του ομίλου και τις ασπίδες όλων των ιπποτών στον κ. Περιφερειάρχη καθώς επίσης και αναμνηστική πλακέτα στον κύριο Μιχάλη Δρακιού για την καθοριστική συμβολή του στην διοργάνωση του πρωταθλήματος. Τέλος βραβέφτηκαν οι διαιτήτές κ. Γιάννης Αντωνιάδς και κ. Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου.

Βραβεύτηκαν κατά σειρά οι τρεις πρώτες ομάδες σε καθένα από τα τρία πρωταθλήματα καθώς και οι ατομικές επιδόσεις σε κάθε σκακιέρα. Η ομάδα Παίδων – Κορασίδων του Σκακιστικού Ομίλου “Ιππότης” πρωτοστάτησε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ενώ στο Ομαδικό Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Αιγαίου νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η Ικαρία.  Αναλυτικά οι κατατάξεις παρακάτω:

Διασυλλογικό Παίδων – Κορασίδων

paidwn

 

Ομαδικό Πρωτάθλημα

omadiko

 

Κύπελλο Αιγαίου

kipello1

 

 

Αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα και οι ατομικές κατατάξεις. Επίσης, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του πρωταθλήματος Open της Ρόδου 2013.

Την επομένη μέρα Κυριακή 27 Απριλίου, μας τίμησαν αφενός ο κύριος Φρεντζάς Παναγιώτης, διεθνής μαιτρ, με έναν αγώνα blind εναντίον 4 αντιπάλων και αφετέρου η κυρία Κοντού Ευαγγελία με ένα σιμουλτανέ εναντίον 20 αντιπάλων. Αμφότεροι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου Blue Sky, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στον χώρο της πισίνας αντίστοιχα.

P4220040P4230090

 

P4230097P4230116

 

P4240137P4240140

 

P4240141P4240142

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.