ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου “ΙΠΠΟΤΗΣ” ανακοινώνει  την έναρξη των μαθημάτων για τη φετινή σεζόν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Σταυρούλα Παπαδάκη που έχει αναλάβει τη γραμματειακή υποστήριξη, θα μπορεί να εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους καθημερινά κατά τις ώρες 17:00 -20:00.

Πληρωμές συνδρομών θα γίνονται ΜΟΝΟ στην κ.Σταυρούλα Παπαδάκη για τα τμήματα της Ρόδου και στους προπονητές των περιφερειακών τμημάτων για τα υπόλοιπα.

Οι πληρωμές αποδεικνύονται ΜΟΝΟ με την σφραγισμένη απόδειξη του ομίλου η οποία θα δίνεται υποχρεωτικά σε κάθε συνδιαλλαγή.

Κατά τις ώρες αυτές (καθημερινά 17:00-20:00) θα μπορεί όποιος θέλει να έρθει στο κτίριο του ομίλου ή να επικοινωνήσει στο τηλ. 2241035502 για όποιο θέμα τον απασχολεί σχετικά με τα μαθήματα και τη λειτουργία του συλλόγου.

DSC_7529

Επίσης θα μπορούν οι μικροί σκακιστές να έρθουν μόνοι ή με τους φίλους τους να παίξουν μερικές παρτίδες. Θα πρέπει βέβαια να σέβονται το χώρο, να τον αφήνουν όπως τον βρήκαν

(ή και σε καλύτερη κατάσταση αν γίνεται) και να μην κάνουν θόρυβο ειδικά αν εκείνη την ώρα γίνεται προπόνηση σε κάποιο τμήμα.

Ενημερώνουμε επίσης ότι υπάρχει στον όμιλο ένα κουτί στο οποίο μπορεί όποιος θέλει ανώνυμα ή επώνυμα να γράψει παρατηρήσεις, παράπονα, προτάσεις κλπ.

Θα θέλαμε πολύ να βρούμε πολλά χαρτάκια με τη γνώμη σας, γιατί αυτό θα δείξει ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι ενδιαφέρονται πολλοί για την πρόοδο του συλλόγου και θα μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε.

Ευχόμαστε καλή σεζόν και καλή πρόοδο στους μικρούς σκακιστές μας

Το ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “ΙΠΠΟΤΗΣ”

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.