Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου 2021 – 5η Ημέρα

Την 5η μέρα του  2ου Σκακιστικού Φεστιβάλ Ρόδου 20 Οκτ 21, που συνδιοργανώνει ο τοπικός όμιλος με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το ΔΟΠΑΡ οι αγώνες συνεχίστικαν  απρόσκοπτα και με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.  Ο 5ος γύρος ξεκίνησε για την Ολυμπιάδα και το Παγκόσμιο Ερασιτεχνών και στις 6 κατηγορίες στις 1500 ακριβώς στους εξαιρετικούς χώρους του Ξενοδοχείου Ρόδος Παλάς. Παράλληλα κατενθουσιασμένοι επέστρεψαν οι συμμετέχοντες στην ημερήσια εκδρομή που διοργανώθηκε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Στην Ολυμπιάδα τυφλών η Ελληνική Ομάδα χθες αναμετρήθηκε με την Ομάδα της Βουλγαρίας όπου ηττήθηκε με 4-0. Στον 5ο γύρο αναμετράτε με την ομάδα του Ισραήλ.

Η ελληνική Εθνική Ομάδα των τυφλών αποτελείτε από τους Λαέρτη Κλίμη (1845), Φίλιππο Μπουνταλάκη (1596), Δημήτρη Ντόβα (1244) και Τανάση Σαμιακό (1121)

Στις χθεσινές αναμετρήσεις των Ροδιτών για τον 4ο γύρο ξεχώρισαν οι νίκες των Κλαδίτη Αιμίλιου (0) επί του Angermuende Dirk (1900), του Κώστα Μιχαήλ Γεώργιου Διακίδη (0) επί του Αναστάσιου Ρουσάκη  (1652),  του Αγησίλαου Γεώργιου Χούλλη (1165) επί του Παναγιώτη Τσιμπλή (0), του Ευστράτιου Μουταφτσή (0) επί του Καλπακίδη Κωσταντίνου (1309), του Γεώργιου Παρπέρη (0) επί του Νικόλαου Σαχινίδη (0) του Ηρακλή Πυλαρινού (0) επί του Vidrusks Jekabs (0) η Καθολική Τρουμούχη (1253) επί της Δέσποινας Πισσαδάκη (0)και της Καμπουράκης Αναστασίας (0) επί της Μουταφτσή Μάρθας(0)

Ισοπαλίες έφεραν οι Αλέξανδρος Σταθάτος (1651) που παραμένει αήττητος μέχρι τον 4ο γύρο επί του Rudecki Bartosz (1859) , Αντώνης Μαργαρίτης (1496) επί του Taddia Davide (1470),   Γιάννης Ταλαδιανός (0) επί του De Joya Yuri Evgeni (1411), ο Μανώλης Κασιώτης (0) επί του Keskin Cengiz (1499) και ο  Γεώργιος Ιάσωνας Ρούσος (0) με τον Μιχάλη Κακά (0).

Ευκαιρία δόθηκε για 4η ημέρα στους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν και συγκεκριμένα στη Μελισσοκομική Ρόδου με τη διάθεση μελεκουνιών κατά την έναρξη του γύρου στην Ολυμπιάδα Τυφλών, το Καφέ Ωβέρνη και Εστιατόριο Ρομέο την Ξενάκης Αυτοκίνητα που με τα ηλεκτρικά αυτοκινήτων που έχει παραχωρήσει έγινε η μεταφορά από και προς την παλιά πόλη εκδρομέων, την Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης και τον Οικονόμου Παναγιώτης Ο.Ε, την AtHolidays,  J&D Rent a Car, Papadimitriou & Associates, το Ράδιο Ταξί Διαγόρας, το Τρόπαιον, την Πιτσαρία Buona Sera.

Αύριο έχει προγραμματιστεί δεύτερο city tour  το πρωϊ για τους συμμετέχοντες στην Ολυμπιάδα Τυφλών και στο Παγκόσμιο Ερασιτεχνικό, ενώ τα τουρνουά θα συνεχιστούν με το 5ο γύρο και ξεκινά στις 15:00 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στο  Ξενοδοχείου Rodos Palace.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.