ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ – 6η Ημέρα

Βελτιώθηκε ο  καιρός στον 6ος γύρο των τουρνουά, με την λιακάδα να κάνει δειλά την παρουσία της έστω και με κάποια σύννεφα. Σύννεφα όμως ήρθαν και στις σκακιέρες των σκακιστών μας εναντίων των ξένων παικτών, με μικρές λακιάδες. Όπως από τον Σταμάτη Καράβα που έκανε ισοπαλία σε πίεση χρόνου με τον Βρετανό Winter Kevin (ΕΛΟ 1794). Στην κατηγορία U1700 ο μικρός Σταθάτος Αλέξανδρος που παραχώρησε ισοπαλία στον Σλοβάκο Ruzic Milos (ΕΛΟ 1674) αλλά παραμένει στις πρώτες θέσεις μετά τον 6ο γύρο και ο Παπαδόπουλος Παντελής που έκανε ισοπαλία με την Ρωσίδα Zhavoronkova Irina An.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποί μας υπέστησαν ήττες με ξένους αντιπάλους, ενώ στις εσωτερικές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν οι νίκες των «μικρών» του ΙΠΠΟΤΗ, όπως  αυτή του Χούλη Αγησίλαο επί της έμπυρης Παναγιώτας Κάραλη, του μικρού Ηλία Ράμμου που επιβλήθηκε εντυπωσιακά επί του Χρήστου Ηρακλείδη αλλά  και του Καλαπακίδη Ντάνιελ που νίκησε σε μια πολύ ωραία παρτίδα τον πολύ έμπειρο Αποστολάκη Γιάννη. Τέλος η μικρή Καθολική Τρουμούχη επικράτησε του άπειρου Μάνου Κασιώτη σε μια παρτίδα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Όλα τα αποτελέσματα στην κατηγορία U-1700 όπου αγωνίζονται όλοι οι υπόλοιποι ντόπιοι σκακιστές είναι εδώ

(http://chess-results.com/tnr413745.aspx?lan=19&art=2&rd=3&flag=30).

Αύριο Παρασκευή τα τουρνουά θα συνεχιστούν με τον 7ο γύρο που ξεκινά στις 15:30 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Olympic Palace.

Στη σημερινή επίσκεψη που οργανώθηκε από τον διοργανωτή στην παλιά πόλη και περιήγηση στη Ρόδο, οι  εντυπώσεις και τα σχόλια ήταν κολακευτικά από όσους πήραν μέρος.

Λεπτομέρειες για το  Σκακιστικό φεστιβάλ Ρόδου μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ομίλου www.ippotis.com και στη σελίδα της διοργάνωσης www.rodoschess2019.com

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.