ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ – 4η Ημέρα

Τέταρτος γύρος με τα τουρνουά να βρίσκονται στο μέσον της εξέλιξης και τους σκακιστές μέρα με τη μέρα να προσαρμόζονται περισσότερο με τις συνθήκες. Οι εντυπώσεις όλων είναι πολύ θετικές με μόνο μελανό σημείο τον καιρό που δεν μας έχει κάνει το χατίρι να είναι καλοκαιρινός

Σήμερα στην κατηγορία 50+, η 9 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας στις γυναίκες WGM Μαρίνα Μακροπούλου (ΕΛΟ 2160) ηττήθηκε από την ισχυρή Ρωσίδα WGM Grabuzova Tatiana (ΕΛΟ 2323). Στα τοπικά ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου, Σταμάτης Καράβας  κέρδισε εύκολα την Grant Glynis  (ΕΛΟ 1318 ). Από την άλλη Δημήτρης Μενίκος έχασε από τον ισχυρό Γερμανό Hoffmann Michael (ΕΛΟ1954) αντίστοιχα.

Ο δικός μας Γιάννης Φρόντζος (ΕΛΟ 1504) που αγωνίζεται στην κατηγορία U2000, παραχώρησε ακόμα μία ισοπαλία  με τον ισχυρό Αυστριακό  Bozinovic Boban (ΕΛΟ 1950).

Στις κατηγορία κάτω των 1700 (U1700) ο πολλά υποσχόμενος σκακιστής του ΙΠΠΟΤΗ Σταθάτος Αλέξανδρος επιβλήθηκε μετά από μία μακρά παρτίδα του Ιταλού Taddia Davide (ΕΛΟ 1519), ενώ ο Γίαννης Αποστολάκης κέρδισε την  Ρωσίδα Sklyar Yadviga (ΕΛΟ 1620).

Από την άλλη ο Καλπακίδης Ντανιέλ, έχασε  από την Ρωσίδα Meremyanina Kseniya  (ΕΛΟ 1577, όπως και ο Σάββας Αναστάσιος Παρασκευόπουλος  και Δρακιού Γιώργος, από τον Pantelic Slobodan (ΕΛΟ1646) και  De Luca Andrew (ΕΛΟ 1483) αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στην κατηγορία U-1700 όπου αγωνίζονται όλοι οι υπόλοιποι ντόπιοι σκακιστές είναι εδώ

(http://chess-results.com/tnr413745.aspx?lan=19&art=2&rd=3&flag=30).

Αύριο Τετάρτη τα τουρνουά θα συνεχιστούν με το 4ο γύρο και ξεκινά στις 15:30 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Olympic Palace.

Οι διοργανωτές ελπίζουν η Τετάρτη να έχει βελτιωμένο καιρό ώστε οι επισκέπτες να μπορέσουν να εξερευνήσουν το νησί μας και να επωφεληθούν των προσφορών από τους χορηγούς της διοργάνωσης, την Μελισσοκομική Ρόδου,  @tHolidays,  J&D Rent a Car, Υδροτεχνική Δωδεκανήσου, Magnus Magister, Ψητοπωλείο Αυγουστίνος, Papadimitriou & Associates, Rodetrip, Ράδιο Ταξί Διαγόρας, Τρόπαιον, Πιτσαρία Buona Sera.

Τέλος η άλλοτε 16 φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γεωργιανή WGM  Gaprindashvili Nona (ΕΛΟ 2294), ηττήθηκε από την Ρωσίδα Sinchurina Tatiana (ΕΛΟ 1967).

Λεπτομέρειες για το  Σκακιστικό φεστιβάλ Ρόδου μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ομίλου www.ippotis.com και στη σελίδα της διοργάνωσης www.rodoschess2019.com

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.