ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ – 2η Ημέρα

Συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή 07 Απρίλη 2019, με απόλυτη επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Σκακιστικό Φεστιβάλ Ρόδου με τον δεύτερο γύρο και από τα δύο τουρνουά που είχαν προγραμματιστεί να ξεκινάνε ακριβώς στις 15:30 με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με τον βελτιωμένο καιρό να βοηθά.

Οι γενικές εντυπώσεις από όλους τους συμμετέχοντες εξαιρετικές. Τόσο από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου όσο και από την οργάνωση του χώρου αγώνων και την διεξαγωγή. Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος του ομίλου κ. Νίκος Βασιλάκης και μέλος της οργανωτικής επιτροπής, όλα μέχρι τώρα έχουν κυλίσει  ομαλά και όλοι είναι ευχαριστημένοι, τόσο από την οργάνωση και τη φιλοξενία, όσο και τις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου.  Και αν και ο καιρός μας τα έχει χαλάσει λίγο αρχικά, ελπίζουμε στη συνέχεια των τουρνουά,  να μας αποζημιώσει, με ηλιοφάνεια και καλοκαιρινή αύρα»

Στην κατηγορία τώρα των 50+ , οι εκπρόσωποί μας Δημήτρης Μενίκος και Σταμάτης Καράβας, έφεραν ισοπαλία και ήττα αντίστοιχα από τον Edvardsen Ragnar  (ΕΛΟ1984) και την Baliuniene Margarita (ΕΛΟ1955)

Στις κατηγορία κάτω των 1700 (U1700) μετά την εντυπωσιακή χθεσινή του νίκη επί του κατά πολύ ισχυρότερου αντιπάλου Pantelic Slobodan (ΕΛΟ 1646),  ο Γιατρός κ Γιώργος Δρακιού καταβλήθηκε από τον επίσης πολύ ισχυρό του σημερινό αντίπαλο Taddia Davide  (ΕΛΟ1519)

Οι Φρόντζος Γιάννης και  Αποστολάκης Γιάννης έφεραν ισοπαλία με τους Krzysztynska Anna (1844) και  Ruzic Milos (ΕΛΟ 1674), αντίστοιχα.

Εντυπωσιακή νίκη έκανε και ο Παπαδόπουλος Παντελής επί της ισχυρής Sklyar Yadviga.

Ευκαιρία δόθηκε σε όλους τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, να προβληθούν με διανομή διαφημιστικού υίλκού  και αναφορά στη Μελισσοκομική Ρόδου,  @tHolidays,  J&D Rent a Car, Υδροτεχνική Δωδεκανήσου, Magnus Magister, Ψητοπωλείο Αυγουστίνος, Papadimitriou & Associates, Rodetrip, Ράδιο Ταξί Διαγόρας, Τρόπαιον, Πιτσαρία Buona Sera.

Αύριο τα τουρνουά θα συνεχιστούν με το 3ο γύρο και ξεκινά στις 15:30 ακριβώς. Η είσοδος για θεατές είναι ελεύθερη στον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Olympic Palace.

Λεπτομέρειες για το  Σκακιστικό φεστιβάλ Ρόδου μπορείτε να δείτε στη σελίδα του ομίλου www.ippotis.com και στη σελίδα της διοργάνωσης www.rodoschess2019.com

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.