Ημερομηνία : 01/06/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΥΠΟΥ 

 Copy of ippotis

Στη βιβλιοθήκη Κρεμαστής ο μεγάλος αγώνας του «ΙΠΠΟΤΗ» για το κύπελλο  Ελλάδας την προσεχή Κυριακή 3/6/2018 και ώρα 11:00 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)            


Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Το έργο του ΙΠΠΟΤΗ είναι πολύ δύσκολο καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ομάδα του Φυσιολάτρη της Νίκαιας.

Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, που αποτελεί όμως μια καλή ευκαιρία για τους Ροδίτες σκακιστές να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες σκακιστές.

«Σ’ αυτές τις αναμετρήσεις σημασία έχει  να γίνουν καλά παιχνίδια»  δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΠΠΟΤΗ κύριος Σταμάτης Καράβας. «Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της χώρας και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό». Προσκάλεσε όποιον θέλει να επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη Κρεμαστής για να παρακολουθήσει τους αγώνες και ευχαρίστησε τον κ. Ποδιώτη και το ΔΣ της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής για την παραχώρηση της πολύ όμορφης αίθουσας.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.