3ο Τουρνουά 5ου Grand Prix

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Δεκ 2016, μέσα σε γιορτινό κλίμα το 3ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού, που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στο πλαίσιο του 5ου Grand Prix  Ρόδου.  Το τουρνουά ξεκίνησε το Σάββατο 10 Δεκ 2016,  για τα τμήματα υποδομής του ομίλου, step 1,  2 &3,    με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών στους κανόνες  του παιχνιδιού αλλά και στην σταδιακή προσαρμογή τους και αφομοίωση των θετικών χαρακτηριστικών που το σκάκι παρέχει. Κατά τις απονομές που έκανε ο έφορος εκπαιδεύσεως κ. Φρόντζος Ιωάννης, ευχήθηκε στα παιδιά καλές γιορτές με υγεία αγάπη και κατάνυξη. Τόνισε πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να σκέφτονται και να δραστηριοποιούν το μυαλό τους μέσα από το σκάκι, αλλά και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους με ευγενή άμυλα, αναπτύσσοντας δεσμούς μεταξύ τους και ατομικές δεξιότητες.

Τα 45 παιδιά που αγωνίστηκαν στο 3ο τουρνουά, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους  στον 5ο γύρο και γιόρτασαν τα μετάλλια που όλα πήραν,  μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών, και με βάση την πάγια γραμμή του ομίλου ότι όλα τα παιδιά πρέπει να αμείβονται για την προσπάθεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά επίπεδο έχουν :

st1

 

 

 

 

 

st2

 

 

 

 

 

st3

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πολύ καλή διάθεση και κέφι ξεκίνησε το 3ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού, που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» στο πλασίσιο του 5ου Grand Prix .  Το τουρνουά ξεκίνησε το Σάββατο 10 Δεκ 2016,  για τα τμήματα υποδομής του ομίλου, step 1,  2 &3,    με σκοπό την εξοικίωση των παιδιών στους κανόνες  του παιχνιδιού αλλά και στην σταδιακή προσαρμογή τους και αφομοίωση των θετικών χαρακτηριστικών που το σκάκι παρέχει. Το 5o Grand Prix  Ρόδου αποτελείται από 6 τουρνουά σε όλη τη σχολική – σκακιστική χρονιά 2016-2017, με κάθε τουρνουά να έχει 5 γύρους παρτίδων.  Κάθε παρτίδα, είναι με  χρόνο 10 λεπτά και πρόσθετο 5 δευτερα με την ολοκλήρωση κάθε κίνησης, για τα παιδιά των step 2 & 3, ενώ για τα παιδιά του step1 δεν μπαίνουν ρολόγια για πρακτικούς λόγους εξοικίωσης.   Οι αγώνες του τουρνουά ολοκληρώνονται μέσα σε δύο διαδοχικά Σάββατα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 17 Δεκ 2016, με τις απονομές με εμτάλλια για όλα τα παιδιά.

Τα 45 παιδιά που αγωνίστηκαν στο 3ο τουρνουά, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους   μέσα σε γιορτινό κλίμα, με ευχές από τα μέλη του ομίλου γονείς και φίλους, εν όψη των χριστουγέννων και των γιορτινών ημερών που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά επίπεδο έχουν :

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.