Κλείσιμο Summer Camp 2016

Και φέτος ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο στην σειρά σκακιστικό Summer Camp στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου “Ιππότης”. Συμμετείχαν 50 παιδιά, ηλικίας από 4 έως 15 ετών, τα οποία χωρίστηκαν σε τρία επίπεδα ανάλογα με τις γνώσεις τους στο σκάκι: αρχάριοι, ενδιάμεσοι και προχωρημένοι. Το πρόγραμμα κάθε ημέρας ξεκινούσε με μάθημα μίας ώρας περίπου και στην συνέχεια,  μετά από το κολατσιό, ακολουθούσαν παιχνίδια. Τα παιχνίδια αυτά απαιτούσαν εξυπνάδα και φαντασία (παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού), ταχύτητα (κουταλοδρομίες), συγκέντρωση και ακρίβεια (σκοποβολή με νερφ) και άλλα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη εκδρομή σε μία από τις ημέρες του summer camp. Στην φετινή μας εκδρομή, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην προπόνηση του beach volley και του μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Το summer camp έκλεισε με την γιορτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου στην έδρα του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου ” Ιππότης”, στην οποία καλεσμένοι ήταν ο μάγος Γκόθαμ με τα εκπληκτικά μαγικά κόλπα που απέσπασαν πολλά χειροκροτήματα από μικρούς και μεγάλους και ο βραβευμένος παραμυθάς Παναγιώτης, με την διαδραστική ιστορία με δεινοσαύρους και την γέννηση του ηλιακού συστήματος.

Ο “Ιππότης” ευχαριστεί θερμά τους προπονητές του αθλητικού κέντρου “Καλλιπάτειρα”, κ. Μακρή (μπάσκετ) και κ. Καταβαίνη (beach volley). Επίσης, τον παραμυθά κ. Παναγιώτη, τον μάγο Γκόθαμ, την πιτσαρία Buona Sera, τα σούπερ μάρκετ Τσισιμοίρη για την ευγενική χορηγία νερών, τις αρτοδημιουργίες Ρόδου Νικολή καθώς  και όλα τα μέλη του συλλόγου που συνεχίζουν να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

P7300243 P7300270

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.