Σιμουλτανέ με τον Πρωταθλητή Ελλάδος 7/06

Το Σάββατο 6 Ιουνίου πρακτικά κλείνουν  οι «αγωνιστικές» υποχρεώσεις στην έδρα του ομίλου, αλλά την Κυριακή 7 Ιούνη στις 10:30, ανοίγουν στην Κρεμαστή.  Το τοπικό Διαμέρισμα Κρεμαστής με τον πρόεδρο του τοπικού Δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη  σε συνεργασία  με τον Σκακιστικό  Όμιλο Ρόδου και τον περιφερειακό προπονητή κ. Σπύρο Καραμποϊκη, διοργανώνουν ένα αγώνα επίδειξης συμουλτανέ (ένας εναντίων πολλών – 30 σκακιστές για την διοργάνωση αυτή) ,  με  κεντρικό καλεσμένο τον Πρωταθλητή Ελλάδας του 2015 και βασικό προπονητή του ομίλου GM Αθανάσιο Μαστροβασίλη.

Ο κ. Μαστροβσίλης θα αντιμετωπίσει 30 σκακιστές στην πλατεία της Κρεμαστής μπροστά από την βιβλιοθήκη, ενώ παρόντες στην εκδήλωση θα είναι μέλη της τοπικής κοινωνίας,  και της Δημοτικής Αρχής, μέλη του ΔΣ του ομίλου, σκακιστές και φίλοι. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Σπύρο Καραμποΐκη τηλ. 6937200109 καθώς και στη γραμματεία του ομίλου 16:00 μέχρι 20:00  καθημερηνά στο τηλ . 2241035502.

Ο Σκακιστικός  Όμιλος και το Τοπικό συμβούλιο της Κρεμαστής  προσκαλούν όλους τους σκακιστές της ιστορικής ομάδας της Κρεμαστής, να δώσουν το παρών ,παίρνοντας μέρος ή απλά παρακολουθώντας , ώστε να αναβιώσουν τις θρυλικές μνήμες, να ξεσκουριάσουν και να ενυσχίσουν αυτό που τόσο έχουν αγαπήσει, το σκάκι. Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.