ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

ippotis                                                                                                                                                     Κρεμαστή,           15    /  04    / 2015

 

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «Ιππότης» ανακοινώνει ότι τα μαθήματα του τμήματος  της Κρεμαστής θα γίνονται στο εξής στην αίθουσα που παραχωρήθηκε για αυτό το σκοπό από το Δήμο Ρόδου στο παλιό Δημοτικό Κρεμαστής.

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά πριν 3 χρόνια να κάνουμε μαθήματα σκάκι στην Κρεμαστή προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημα κάποιων γονιών που ήθελαν να μάθουν σκάκι τα παιδιά τους και δεν μπορούσαν να τα μεταφέρουν στην έδρα του ομίλου στη Ρόδο. Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον έφερε κι άλλα παιδιά, και οδήγησε  κάποιους γονείς να ζητήσουν από το Δήμο Ρόδου να μας παραχωρήσει την κεντρική βιβλιοθήκη και μέχρι να είναι έτοιμη προς χρήση, μία μικρή αίθουσα στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής, ώστε να έχει το σκάκι μία μόνιμη έδρα και να μπορούν τα παιδιά να παίζουν εκεί όποτε θέλουν.

Το αίτημα έγινε δεκτό, κι έτσι τα μαθήματα θα συνεχιστούν στη μικρή αυτή αίθουσα μέχρι να μας δοθεί η βιβλιοθήκη.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου ευχαριστεί τον κ. Ποδιώτη Τσαμπίκο πρόεδρο της Κρεμαστής για τις ενέργειες που έκανε για το σκοπό αυτό, καθώς και το Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Επίσης ευχαριστεί θερμά το φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΙΚΟ και προσωπικά τους ιδιοκτήτες του κ.κ. Ανανία Άγγελο, Κουκιά Νικόλαο και Σταύρου Νικόλαο γιατί τα τελευταία 3 χρόνια φιλοξένησαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου τους και χωρίς απολύτως κανένα όφελος τα τμήματα της Κρεμαστής.

Οι ενδιαφερόμενοι για το τμήμα της Κρεμαστής μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του συλλόγου στο τηλ: 2241035502 ή στον υπεύθυνο προπονητή των τμημάτων Κρεμαστής τα στοιχεία του οποίου ακολουθούν:

Σπύρος Καραμποΐκης

Προπονητής Σκάκι  National Instructor  FIDE

Αρ. Μητρώου των προπονητών της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας:

FIDE ID : 4299346

 

Στοιχεία επικοινωνίας  : mail: spkarabo@yahoo.gr  –  κινητό : 6937 200 109

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.