ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ SUMMER CAMP

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου με επιτυχία ο κύκλος των summer camp. Το πρώτο summer camp πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 30 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου. Γύρω στους 50 μικρούς αθλητές, μεταξύ των οποίων και αρκετοί επίδοξοι νέοι αθλητές στο σκάκι, συγκεντρώθηκαν στον χώρο του σκακιστικού Ομίλου “Ιππότης” με σκοπό να ξεκινήσουν στον μαγικό δρόμο του αθλήματος ή αλλιώς να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω σ αυτό. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρία τμήματα (αρχαρίων, ενδιάμεσων και προχωρημένων) και συμμετείχαν σε παιχνίδια τα οποία ήταν εμπλουτισμένα με γνώσεις γύρω από το σκάκι. Μάλιστα, την Παρασκευή 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου με ξενάγηση από τον γνωστό ξεναγό Μπογιάννο Θεοφάνη και αφήγηση παραμυθιού από τον μεγάλο παραμυθά!

Το δεύτερο summer camp πραγματοποιήθηκε με 40 συμμετοχές από την Δευτέρα 14 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 25 Ιουλίου με εξίσου μεγάλη επιτυχία. Μεταξύ των πολλών παιχνιδιών που παίχθηκαν πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη στο ενυδρείο. Το Σάββατο 26 Ιουλίου έλαβε χώρα η αποχαιρετηστήρια γιορτή προς τιμήν των μικρών και μεγάλων αθλητών που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αμφότερα τα summer camp. Η γιορτή αυτή περιελάμβανε παραμύθι από τον παραμυθά, ταχυδακτυλουργικά κόλπα από τον μεγάλο μάγο Gatham και παιχνίδι με πινιάτα από τον καλλιτέχνη Azam! Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και την βοήθεια που προσέφεραν στην διεξαγωγή των 2 summer camp και προπάντως, για την χαρά που προσέφεραν στα παιδιά!

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει η σκακιστική χρονιά 2013-2014 ενώ εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οπότε και θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα της καινούριας χρονιάς!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.