Σκακιστικό Camp 2012

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Σκακιστικό Camp του “ΙΠΠΟΤΗ” με συμμετοχή παιδιών ηλικίας 5 μέχρι 13 χρόνων, όλων των επιπέδων. Οι 2 εβδομάδες που διάρκεσε το camp  πέρασαν ευχάριστα και γρήγορα, με  σκάκι, φαντασία, παιχνίδι, ζωγραφική, δημιουργία και πολύ κέφι.

Αποκορύφωμα στην γιορτή του σκακιού, αποτέλεσε η τελευταία βραδιά  (Σάββατο 14 Ιουν 2012), όπου μετά από ένα «σκληρό» αγώνα, μεταξύ λευκής και μαύρης ομάδας και την τελική επικράτηση της λευκής ομάδας, οργανώθηκε μια λιτή τελετή με τις απονομές των μεταλλείων και διπλωμάτων για τα παιδιά του 1ου θερινού Camp.   Ακολούθησε προβολή παιδικής ταινίας στον υπαίθριο χώρο του ομίλου όπου και ολοκληρώθηκε η μαγική βραδιά.

 

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά, για την συμμετοχή τους,  τον κ. Φώτη Γιακουμάκη για την ευγενική παραχώρηση του ηχητικού εξοπλισμού, την πιτσαρία Bona Sera  τον κ. Σπύρο Καραμποϊκη και τους προπονητές του ομίλου κ. Δημήτρη Μαυρέα κ. Σταυρούλα Παπαδάκη και Σίσσυ Μίτρακα για την βοήθειά τους.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Σκακιστικό Camp 2012”

  1. Ρένα says:

    Ευχαριστούμε πολυ για τη διοργάνωση! τα παιδιά πέρασαν υπέροχα και έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις! Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους!

Leave a Reply